Soft-pack® wellness ágy hoteleknek

Az értékálló befektetés
Mai felgyorsult világunkban jönnek-mennek a wellness berendezések. Ha a hotelbe egy igazi értékálló befektetést keres, akkor a Soft-Pack® wellness ágy Önnek a megoldás!

A Soft-pack® wellness ágy kis helyen elfér, költséghatékony, karbantartást nem igényel
Akkor is használhatja, ha Önnél nem került wellness részleg kialakításra. Konferencia hotelek, kastélyszállók, gyógyfürdők, exkluzív szépségszalonok és rekreációs intézmények is könnyen elhelyezhetik egy szobában vagy egy kezelő helységben. Kis helyen elfér, teljesen zajtalan, rendkívül költséghatékony. Működéséhez csak egy konnektorra van szükség. Zárt rendszerének köszönhetően vízágyunk nem igényel gyakori karbantartást.

Változatos wellness kezeléseket tesz lehetővé
A berendezésben végezhető kezelések mennyisége szinte végtelen. Egyszerűen kínálhat vele kényeztető, stresszoldó, alakformáló, vagy gyógyhatású medical wellness kezeléseket, pl. iszappakolásokat, algapakolásokat és gyógynövényes pakolásokat vendégeinek. Ezzel az ággyal más dimenzióban találkozhatnak a wellness és a spa világával. Teljesen más, idáig nem tapasztalt élményeket élhetnek át. Aki egyszer kipróbálja, nem kérdés, hogy legközelebb is ehhez a berendezéshez fog ragaszkodni.

Thermo-kompresszió és száraz lebegés a wellness ágyban
A fűtött wellness ágy a thermo-kompresszió elvén működik, melynek köszönhetően a hatóanyagok a bőrben tökéletesen felszívódnak. A vízágy egy speciális membránnal van letakarva, így vendégei az ún. “dry floating” azaz a “száraz lebegés” élményét élhetik át, anélkül hogy vizesek lennének. Ez a súlytalan lebegés olyan mély relaxációhoz vezet, ami kiválóan oldja a stresszt és fokozza a kreativitást. Erre a piacon kapható berendezések egyike sem képes.

Szakképzett személyzetet nem igényel
Miért is legendásan megbízhatóak a Soft-Pack® vízágyak? Mert világszerte több ezer hotelben hibátlanul működnek, és folyamatosan profitot termelnek! Könnyű kezelhetőségüknek hála, használatuk szakképzett személyzetet sem igényel.

Többféle design, forma és stílus, az Ön igényei szerint
A berendezés több féle kialakításban  rendelhető. Formája lehet négyszögletes, lekerekített, vagy csónak alakú. Ha a szálloda vagy a spa életében stílusváltás vagy felújítás történik, csak a borítást kell kicserélni, és máris van egy új wellness ágya!

A Bükfürdő Thermal&Spa-ban Soft-pack® wellness ágy és Kraxenofen® gőzfülke is várja az oda látogatókat

Facebook oldalunkon további képeket, videókat és referenciákat talál:
https://www.facebook.com/softpackvizagy/

Szeretné kipróbálni a különleges Soft-pack® iszapkezelést?

Látogasson el a Bükfürdő Thermal & Spa-ba, vagy a hévízi Bonvital Hotel*****-be. Mindkét Partnerünknél képzett szakemberek fognak tökéletes wellness élményéről gondoskodni!