“Four seasons” Élményzuhany folyosó

A grandiózus Élményzuhany folyosó egy ultramodern automata Kneipp wellness fürdő. Mivel látványos , exkluzív és egyedi élmény attrakció, ezt a zuhanyt a fiataltól az idősebbig minden wellness hotelbe vagy spa-ba látogató élvezi.

Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt nagy élmény, hiszen a felfrissülés más érzését nyújtja, mint egy hagyományos zuhanyzó.

Grandiózus élményzuhany váltakozó fényekkel, hangokkal és illatokkal

Képzelje el, hogy vendégei a zuhany folyosóban sétálva, egy fürdő ceremónián vesznek részt. Zuhanyozás közben folyamatos interakciók érik őket, melyek az összes érzékszervüket célba veszik.

A több percig tartó program változó hőmérsékletű esőfajtákkal és esőképekkel (ködszitálás, zápor, szemerkélő eső) a trópusi vihar keletkezését, tombolását, majd lassú elvonulását érzékelteti. A víz mellé különböző színes fények, hanghatások és illatok is járnak. A vihar elmúltát például természetes madárcsicsergés jelzi.

Ezt a technikát Sebastian Kneipp is megirigyelné

A rendszert gyorsan tudjuk telepíteni kisebb wellness részlegekre, spa területekre, vagy kihasználatlan terekbe. A legmodernebb mennyezeti üvegszál modullal, megerősített fém fúvókákkal, automatizált élményzuhany technikával installáljuk az Ön kívánsága és a hotel vagy a spa arculata szerint! Ezt a technikát Sebastian Kneipp is megirigyelné…