Kreatív szaunák: különleges, egyedi szaunatervezés

Manapság sok cég foglalkozik szauna tervezéssel és építéssel. Miről ismerhet fel egy igazán kiváló szauna építőt? Arról, hogy óriási gyakorlati tapasztalatokkal rendelkezik és precízen felméri a megrendelő és vendégköre igényeit. Kreatív, jövőbe mutató egyediségeket kínál, és kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozik. Ha ilyen céget keres szállodájának, megtalálta!

Minőség, egyediség határok nélkül

Kizárólag első osztályú, gondosan válogatott víz-gőz-és hőálló alapanyagokat használunk szaunáinkhoz. Teak-fát, gumifát, bükkfát, hársfát vagy havasi (zirben) cirbolyafenyőt. A felhasznált alapanyagok nem vetemednek, nem korhadnak, nem foltosodnak, nem penészesednek. Nincsen kiálló szálka amire vendégeinek vigyáznia, Önnek pedig állandóan magyarázkodnia kell..

Cégünk a 6 személyes kisebb szaunák és akár az egészen nagy, szauna felöntésekre való 100 fős szaunák kivitelezését is könnyedén teljesíti. Formákat tekintve bármilyen kérésnek eleget teszünk. Lehet henger alakú, kúp alakú, rusztikus, öt-vagy hatszög alakú. A padozat ízlésesen kerül kialakításra és kényelmesen tartja a hátat, így a szaunázás valódi élmény lesz vendégeinek. Ahhoz, hogy a szauna belső enteriőrjét kiemeljük, a szauna kályhát is változatos anyagokkal tudjuk borítani.

Mi abban hiszünk, hogy csak prémium minőségű anyagokból lehet hosszútávra szaunát építeni. Legyen az finn szauna,  bio szauna, széna szauna vagy zirben szauna, válassza a minőséget és a kreatív megoldásokat!

Garantáljuk, hogy szaunáink hosszú évekig gondmentesen fognak működni a spa területén.
A Kurlandban és a német precizitásban biztosan nem fog csalódni!