Brechelbath® Alpesi fenyőszauna

A Kurland által fejlesztett Brechelbath® fenyőszauna a valaha született szauna- és gőzfürdő technológia legtökéletesebb frigye! A mérsékelt hőmérsékletű bio szauna, és a gőzfürdő kombinált fúziójából jött létre.

Azoknak a spa-ba járó vendégeinek ajánljuk, akik nehezen viselik a forró szaunát, mégis szeretnék a szaunázás előnyeit élvezni. Fiatalok és idősebbek fél órát is eltölthetnek benne anélkül, hogy megterhelné szervezetüket.

“Mintha egy fenyőerdőben sétálnánk”

A Brechelbath® szaunában elhelyezett fenyőgallyak illata a kiáramló gőzzel emulzióba lép. Ennek köszönhetően jellegzetes fenyő illattal temperálja be a teret. Mintha egy fenyőerdőben sétálnánk. A fenyőtűből kicsapódó olaj a teret és a talpakat is fertőtleníti.

A lekerekített padok követik a test formáját, ami a vendégeknek kényelmes komfort-érzetet nyújt. Autentikus hangulatával egyedivé és felejthetetlené tudja varázsolni a spa területét.

A Brechelbath® szauna exkluzív Zirben fenyőből is készülhet, és az alpesin kívül bármilyen más kialakításban is kérhető. Beépített audio-rendszerrel, fénytechnikával és egyedi dekorációs elemekkel is igényelhető.