Sabbia-med® napozó szoba

Az igényes wellness hotelekben kardinális kérdés, hogy milyen legyen a vendégek számára kialakított pihenő részleg. A Kurland a minőségi pihenés céljából fejlesztette ki a Sabbia Med® relaxációs-fényterápiás napozó szobát. Ez az egység új távlatokat nyit meg a szállodák és fürdők szolgáltatásában.

A tengerparti nyaralás érzését biztosítjuk

A beépített fénytechnikai rendszernek köszönhetően napozás közben támogatja a létfontosságú D-vitamin szintézist. A padló egy speciális meleg homokkal van beterítve. Ennek köszönhetően biztosítjuk vendégeinek a “tengerparti nyaralás” érzését.

Amikor az időjárás kint borongós és lehangoló, a helységbe belépve a meleg homoknak és a napsütésnek hála, rendszerünk aktivizálja az endorfin termelést. Ezáltal boldogsághormonok szabadulnak fel. Ennek köszönhetően vendégei közérzete és hangulata javul, és már nem zavarja őket a kinti időjárás sem.

Hangulatfények, illataromák, relaxációs zene

A pihenés élményét plusz hangulatfényekkel, illataromákkal és beépített audio-rendszerrel fokozzuk. Különböző dekorációs eszközökkel bármilyen stílust el tudunk Önnek hozni ebbe az atmoszférába. Lehet trópusi, mediterrán, hegyvidéki, tengerparti vagy akár Balaton-parti stílus. Válasszon ízlése szerint!

Egy biztos. Az eredeti Sabbia Med® napozó szobába mindig mindenki visszavágyik!