Wellness-és spa berendezések, tervezés, kivitelezés, korszerűsítés

Jövőbe mutató innovációk – prémium minőség

Cégünk diktálja a tempót az első osztályú wellness-és spa berendezések tervezésében és kivitelezésében. Kínálatunkat végig nézve Ön is láthatja, hotel és spa ügyfeleinknek olyan exkluzív szaunákat, gőzkabinokat és egyedi wellness megoldásokat biztosítunk, melyek messze túlmutatnak a szokásos hazai színvonalon. 

Jövőbe mutató trendek, prémium minőség, környezettudatosság és költséghatékonyság áll cégfilozófiánk középpontjában.

Az automata Kraxenofen® szénafülkével, a Rasul® gőzkabinnal, a Snow Bliss® Hóesés kabinnal, a Soft-pack® wellness ágyakkal és számos további egyedi innovációval vezető szerepet töltünk be a wellness szektorban világszerte.

Wellness koncepció, szaktanácsadás és képzés

A wellness-és spa tervezés során nem csak megtervezzük részlegét, de javaslatokat is teszünk az Önnek megfelelő koncepcióra. Spa szakértőink folyamatos szaktanácsadással segítik a projekt munkálatait elejétől a végéig.

A személyre szabott koncepciót további tervekkel egészítjük ki. Ezek a kivitelezéshez és az üzemeltetéshez szükséges műszaki alaprajzokat és a belsőépítészetre vonatkozó javaslatainkat is tartalmazzák.

Fentieken túl a spa menü kidolgozásában és a személyzet képzésében is támogatjuk partnereinket. Alpesi natúr kozmetikumainkkal és masszázstermékeinkkel a kezelésekhez szükséges termékekről is gondoskodunk.

Referenciáink magukért beszélnek

Ön kér valamit, mi teljesítjük!

Azon dolgozunk, hogy új technológiákat honosítsunk meg. Közben szem előtt tartjuk az Ön elképzeléseit, üzleti sikerét, egyúttal vendégei igényeit. Bár az üveg és a kő manapság nagyon divatos a spa- és wellness szektorban, mi az egyediségre fektetjük a hangsúlyt. Jelmondatunk: “Ön kér valamit, mi teljesítjük!”

Nincsen előttünk akadály! Kisebb wellness részlegek és grandiózus, akár több ezer négyzetméteres wellness részlegek megtervezését és berendezését is vállaljuk. Bízzon szakértőink több évtizedes tapasztalatában!

Biztos lehet benne, hogy tőlünk személyre szabott wellness terveket kap, melyek kifejezetten az Ön igényeihez, a wellness- és spa részleg arculatához lesznek kialakítva.

A kényelem luxusa – okos megoldásokkal

Új okos megoldásunk wellness berendezésének kezelését könnyebbé teszi, mint valaha! Online-rendszerünkkel PC-n, táblagépen és okos telefonon keresztül is csatlakozhat csúcstechnológiás Kurland wellness berendezésének érintőképernyőjéhez.

Így Önnek lehetősége lesz arra, hogy teljes wellness részlegét kényelmesen, érintés mentesen irányítsa és ellenőrizze. Ugye milyen jól hangzik? Üdvözöljük a jövő wellness világában!

Tartozzon Ön is a legjobbakhoz!


Termékeinket és berendezéseinket világszerte a legjobb wellness hotelek, spa-k és szépségközpontok használják. 
Nem véletlen hogy hazánk vezető luxus hotelei közül az Avalon Resort & Spa, a Bambara Prémium Hotel és a Mesés Shiraz Hotel is a világhírű Kurland márkát választotta wellness megoldásaihoz.

Valóra váltjuk wellnesszel kapcsolatos valamennyi elképzelését!

 • Megtervezzük leendő wellness részlegét, privát spa részlegét
 • Korszerűsítjük meglévő wellness és spa részlegét
 • Javaslatokat teszünk az Önnek megfelelő berendezésekre
 • Könnyen kezelhető automata rendszereket biztosítunk
 • Egyedi, értékálló, személyre szabott rendszereket kínálunk
 • Legyártjuk, és beüzemeljük a kiválasztott berendezéseket
 • Segítünk a személyre szabott spa menü kialakításában
 • Spa kezeléseihez prémium termékeket biztosítunk
 • Raktárkészletről, gyorsan és hibátlanul szállítunk
 • Kiképezzük a wellnessen dolgozó munkatársait
 • Folyamatos szaktanácsadással segítünk a profit maximalizálásban

Referencia partnereinkkel szoros kapcsolatot ápolunk, mert tudják hogy bármilyen wellnesszel kapcsolatos igényeiknek eleget teszünk. Örömmel megvalósítjuk az Ön elképzeléseit is! A kreatív ötleteket, a precíz német minőséget és a megbízhatóságot garantáljuk.

Hívja szakértőinket bizalommal! Több évtizedes wellness tapasztalatainkból profitáljon Ön is!