Wellness-és spa tervezés, wellness létesítmények

Üdvözöljük a jövő wellness világában!

Cégünk megtervezi wellness és spa részlegét és javaslatokat tesz az Önnek megfelelő berendezésekre. Sőt, spa szakértőink szaktanácsadással segítik a teljes projekt munkálatait, az elejétől a végéig!

Azon dolgozunk, hogy új technológiákat honosítsunk meg. Közben szem előtt tartjuk az Ön üzleti sikerét, valamint vendégei, vásárlói igényeit.

Bár az üveg és a kő manapság nagyon divatos a spa- és wellness szektorban, mi az egyediségre fektetjük a hangsúlyt. Jelmondatunk: “Ön kér valamit, mi teljesítjük!” Biztos lehet benne, hogy tőlünk személyre szabott wellness-és spa berendezéseket kap, melyek kifejezetten az Ön igényeihez, és létesítményének stílusához lesznek kialakítva!

Új, online okos megoldásunk a Kurland wellness berendezések karbantartását könnyebbé teszi, mint valaha. Szoftverünk a legújabb informatikai- és biztonsági szabványokat használja. Ezzel a rendszerrel PC-n, táblagépen, vagy okostelefonon keresztül is csatlakozhat a Kurland berendezés érintőképernyőjéhez. Így Önnek lehetősége lesz arra, hogy teljes wellness rendszerét kényelmesen irányítsa, és ellenőrizze.

Hívjon minket! Örömmel meghallgatjuk elképzeléseit, és megtervezzük álmai wellness-és spa részlegét!