Wellness-és spa tervezés

Cégünk megtervezi wellness és spa részlegét, javaslatokat tesz a megfelelő berendezésekre, sőt, a teljes projekt munkálatait segíti, az elejétől a végéig!

Azon dolgozunk, hogy új technológiákat honosítsunk meg, és közben szem előtt tartsuk az Ön üzleti sikerét, valamint vendégei, és vásárlói igényeit. Viszont, ebben a szektorban az innováció messze nem az egyetlen, ami számít. A költséghatékony, gazdaságos eszközök és rendszerek, valamint ezek illeszkedése a fenntartható fejlődés koncepciójába számunkra szintén fontosak. Ezek a lényeges szempontok egyaránt prioritást élveznek az általunk kínált szolgáltatások és berendezések formatervezése és megvalósítása során.

A magunk életét sem könnyítjük meg a tervezés tekintetében. Bár az üveg és a kő manapság nagyon divatos a spa- és wellness szektorban, mi az egyediségre fektetjük a hangsúlyt. Jelmondatunk: “Ön kér valamit, mi teljesítjük!” Biztos lehet benne, hogy tőlünk személyre szabott wellness egységeket kap, melyek kifejezetten az Ön létesítményének az igényeihez, és stílusához lesznek kialakítva!

Az új távoli, okos karbantartási megoldás a Kurland wellness berendezések karbantartását könnyebbé teszi, mint valaha. Szoftverünk a legújabb informatikai- és biztonsági szabványokat használja. A távoli karbantartási megoldással Ön további előnyökhöz jut! Ezzel a rendszerrel PC-n, táblagépen, vagy okostelefonon keresztül is csatlakozhat a Kurland berendezés érintőképernyőjéhez. Így Önnek lehetősége lesz arra, hogy teljes wellness rendszerét kényelmesen irányítsa, és ellenőrizze. Üdvözöljük a 21. század wellness világában!

Hívjon minket! Örömmel meghallgatjuk elképzeléseit, és megtervezzük álmai wellness-és spa részlegét!