Soft-pack® wellness ágy

Az értékálló befektetés
Mai felgyorsult világunkban “jönnek-mennek” a különböző wellness berendezések. Ha Ön egy igazi értékálló befektetést keres, akkor a legendás Soft-Pack® wellness ágy a tökéletes megoldás!

Lássuk miért! Mert akkor is tudja használni, ha Önnél nem került wellness részleg kialakításra. Pl. konferencia hotelekben, kastélyszállókban, szépségszalonokban, rekreációs intézményekben. Kis helyen elfér, teljesen zajtalan, működéséhez csak egy konnektorra van szükség. Zárt rendszerének köszönhetően használata után nem kell takarítani, nem igényel gyakori karbantartást. Rendkívül költséghatékony, hiszen minimális rezsivel maximális nyereséget termel! A berendezésben végezhető kezelések mennyisége szinte végtelen!

Használata szakképzett személyzetet nem igényel
Egyszerűen tud benne hidratáló, alakformáló, vagy gyógyhatású medical wellness pakolásokat, iszappakolásokat, algapakolásokat, krémpakolásokat, sőt gyógynövényes pakolásokat, kínálni vendégeinek! Ezzel az ággyal más dimenzióban találkozhatnak a wellness és a spa világával! Teljesen más, idáig nem tapasztalt élményeket élhetnek át. Aki egyszer kipróbálja, nem kérdés, hogy legközelebb is csak ehhez a berendezéshez fog ragaszkodni! A rendszer a thermo-kompresszió elvén működik, melynek köszönhetően a hatóanyagok a bőrben 100%-osan szívódnak fel! Fitoterápia, balneoterápia, thalassoterápia egy ágy segítségével. Erre a piacon kapható berendezések egyike sem képes!

Miért is legendásak a Soft-Pack® vízágyak? Mert világszerte számos hotelben a mai napig hibátlanul működnek, és folyamatosan profitot termelnek! Az ágyban folyamatosan kellemes meleg hőmérséklet van, amit a vendégek nagyon élveznek, és elégedetten távoznak, hiszen a benne eltöltött 20 perc kezelési idő kb. 4 órás alvásnak felel meg. Ez egy nem mindennapi hozzáadott érték! A berendezés több féle kialakításban  rendelhető. Formája lehet négyszögletes, lekerekített, vagy csónak alakú. Ha a szálloda életében stílusváltás vagy felújítás történik, csak a borítást kell kicserélni, és máris van egy új ágyunk!

Látogasson el a Bükfürdő Thermal&Spa-ba, és győződjön meg saját szemével róla:
https://www.bukfurdo.hu/hu/soft-packr-kezelesek