Soft-pack® thermo-kompressziós vízágy

Mai felgyorsult világunkban “jönnek-mennek” a különböző wellness berendezések. Ha egy igazi értékálló befektetést keres, akkor a legendás, thermo-kompressziós Soft-Pack® wellness ágy a tökéletes megoldás! Miért is?

Mert bárhol, ott is tudjuk használni, ahol nem került külön wellness vagy spa részleg kialakításra, pl. konferencia hotelekben, kastélyszállókban, alakformáló szalonokban, szépségszalonokban, rekreációs intézményekben. Kis helyen elfér, teljesen zajtalan, működéséhez csak egy konnektorra van szükség, nem kell hozzá szakképzett személyzet, zárt rendszerének köszönhetően használata után nem kell takarítani, nem igényel gyakori karbantartást, költséghatékony, minimális rezsivel maximális nyereséget termel! A berendezésben végezhető kezelések mennyisége végtelen!

További előnye, hogy egyszerűen tudunk benne mineralizáló, bőrmegújító, bőrfeltöltő, alakformáló, és medical wellness testpakolásokat, iszappakolásokat, algapakolásokat, krémpakolásokat, sőt gyógynövényes pakolásokat, kínálni a vendégeknek! Segítségével ők a vízágyban más dimenzióban találkozhatnak a wellness és a spa világával! Teljesen más, idáig nem tapasztalt élményeket élhetnek át. Aki egyszer kipróbálja, nem kérdés, hogy legközelebb is csak ehhez a berendezéshez fog ragaszkodni! A rendszer a thermo-kompresszió elvén működik, melynek köszönhetően a hatóanyagok a bőrben 100%-osan szívódnak fel! Erre a piacon kapható berendezések egyike sem képes.

Hogy miért is legendás a Soft-Pack® vízágy? Mert ebből a berendezésből világszerte több ezer darabot értékesített a Kurland cég, melyek a mai napig hibátlanul működnek, és folyamatosan profitot termelnek! Az ágyban kellemes meleg, 36°C-os hőmérséklet van folyamatosan. A benne eltöltött 20 perces kezelési idő egy 5 órás alvásnak felel meg, ami egy nem mindennapi hozzáadott érték! A berendezés több féle kialakításban  rendelhető, lehet négyszögletes, lekerekített, vagy csónak alakú. Fa és bőr borítással, speciális vízrezgető audio rendszerrel is kapható. Ha a szálloda életében stílusváltás vagy felújítás történik, az ágyon csak a borítást kell kicserélni, és máris van egy új ágyunk!

A Soft-Pack® ágy befektetés szempontjából egy igazi kis kincses láda! Emeli szolgáltatásainak színvonalát, visszajáró vendégeket generál, új vendégkört hoz, tiszta profitot termel! Ilyen egy tökéletes wellness berendezés, amire Önnek is szüksége van!