Snow Bliss® Hóesés kabin

Az elmúlt évek időjárását a hosszú, fülledt nyarak és a hómentes, enyhe telek jellemzik. A spa-ba érkező vendégei egy kis hóra, és egy kis felfrissülésre vágynak? Semmi gond! Mi lehozzuk Önnek a havat az égből! Legújabb világszabadalmunkkal, a Kurland® Snow Bliss® Hóeséssel, a legkorszerűbb technológiának köszönhetően beviheti a természet erejét a spa-ba! Így Önnél akár egész évben eshet a hó, nemcsak télen!

Gondoljon bele, vendégeinek szaunázás után nem egy unalmas hókabinban kell fagyoskodniuk, vagy nem egy szokásos zuhannyal kell lehűteniük testüket, hanem igazi hóeséssel! Nem csak a forró nyár közepén, de egész évben élvezhetik a hóesést, nem kell várniuk decemberig. Micsoda maradandó élmény!

A hóesés technológia kis területekre beépíthető. A hóesésen kívül gombnyomással indulnak a további téli élmény funkciók: a hóvihar, a villámlás, vagy akár a mennydörgés. A Snow Bliss® Hóesés kabin beépített audio-rendszerrel is igényelhető. 

Válassza ezt a berendezést, és szállodája vagy spa-ja garantáltan ki fog tűnni a többi közül! Ennek az innovatív, prémium rendszernek köszönhetően biztosan az exkluzivitást fogja tükrözni!