Snow Bliss® Hóesés élménykabin

Az elmúlt évek időjárását a hosszú, fülledt nyarak, és a hómentes, enyhe telek jellemzik. Vendégei hóesésre vágynak? Semmi gond! Mi lehozzuk Önnek a havat az égből! Az új Kurland® Snow Bliss® Hóeséssel, a legkorszerűbb technológiának köszönhetően beviheti a természet erejét a spa-ba! Így Önnél akár egész évben eshet a hó, nemcsak télen!

Gondoljon bele, hogy vendégei szaunázás után, nem egy szimpla zuhannyal hűthetik le felhevült testüket, hanem igazi hóeséssel! Akár a fülledt, 38°-os, forró nyár közepén, vagy akár egész évben élvezhetik a hóesést, nem kell várniuk decemberig. Micsoda maradandó élmény!

A hóesés technológia meglévő zuhanykabinba is beépíthető. Gombnyomással indulnak a téli élmény funkciók: a hóesés, a hóvihar, a villámlás, vagy akár a mennydörgés. A Snow Bliss® Hóesés kabin beépített audio-rendszerrel is igényelhető. 

Válassza ezt a berendezést, és szállodája garantáltan ki fog tűnni a többi közül! Ennek az innovatív, prémium rendszernek köszönhetően, wellness részlege biztosan az exkluzivitást fogja tükrözni!