Salve-in-terra® Párkezelő kabin

A Salve-in-terra® kabinban vendégei az érzelmek világába utazhatnak el. A kellemes ringatózás a meleg testpakolásban, egy valódi, romantikus szertartás. Egyedülálló, felejthetetlen élmény.
Igen kedves olvasó, ez a rendszer szintén egyedi, Kurland világszabadalom!

A ceremónia a következő. A párok kényelembe helyezik magukat a puha duplaágyon, és a testpakolást felkenik egymásra. Ez lehet krém, iszap, testvaj, vagy bőrápoló pakolás. Ezt követően a kabinba gőz áramlik be. Az automata gőzmozgató rendszer elindul. Miközben a gőz kellemesen áramlik, az ágy fekvő része fel-és le mozog, mint egy pillangó szárnyai. Ennek köszönhetően a párok finoman jobbra-balra csúsznak, egymáshoz közeledve és távolodva…

Az érintés fontosságát pszichológiai kutatások sora támasztja alá. Bizonyítottan jótékony hatású mentális egészségünkre és jóllétünkre. Boldog párkapcsolatban élőknél kimutatták, hogy az érintés nagyon fontos szerepet játszik mindennapjaikban és a stresszoldásban. Ebben segít vendégeinek a Salve-in-terra!

A berendezésnek számos további előnye van, más wellness egységekkel szemben. 1. Megőrizve a romantikus hangulatot, a beépített zuhanyoknak köszönhetően a párok a kabinon belül lezuhanyozhatnak. 2. A Salve-in-terra® öntisztító funkcióval van ellátva, így elvégzi a takarítást is. 3. Mivel önmagát kitisztítja, máris kész a következő kezelésre. 4. Feláras használatának köszönhetően több nyereséget termel Önnek, mint a piacon kapható bármelyik wellness berendezés!