Salve-in-terra® Párkezelő kabin

A Salve-in-terra® kabinban a hotelbe érkező vendégei az érzelmek világába utazhatnak el. A kellemes ringatózás a meleg testpakolásban, egy valódi, romantikus szertartás. Egyedülálló, felejthetetlen élmény.
Ez a rendszer pedig szintén egyedi, Kurland világszabadalom!

A ceremónia a következő. A párok kényelembe helyezik magukat a puha duplaágyon, és a testpakolást felkenik egymásra. Ez lehet krém, iszap, testvaj, vagy bőrápoló pakolás. Ezt követően a kabinba gőz áramlik be. Miközben a gőz kellemesen áramlik, az ágy fekvő része a pillangó szárnyaihoz hasonlóan mozog. Ennek köszönhetően a párok finoman jobbra-balra csúsznak, egymáshoz közeledve és távolodva…

Az érintés fontosságát pszichológiai kutatások sora támasztja alá. Bizonyítottan jótékony hatású mentális egészségünkre és jóllétünkre. Boldog párkapcsolatban élőknél kimutatták, hogy az érintés nagyon fontos szerepet játszik mindennapjaikban. Ebben is segít párban érkező vendégeinek a Salve-in-terra®!

A berendezésnek számos további előnye van, más wellness egységekkel szemben. 1. A romantikus hangulatot megőrizve, a beépített zuhanyoknak köszönhetően a párok a kabinon belül lezuhanyozhatnak. 2. A Salve-in-terra® öntisztító funkcióval van ellátva, így elvégzi Ön helyett a takarítást is. 3. Mivel önmagát kitisztítja, pillanatok alatt kész a következő kezelésre. 4. Feláras használatának köszönhetően több profitot termel Önnek, mint a piacon kapható bármelyik wellness berendezés!