Rasul® Gőzfürdő élménykabin

A Rasul egy csodálatos óegyiptomi spa rituálé. A gyógyiszapkezelést tökéletesen ötvözi a gőzfürdő jótékony hatásaival. Saját fejlesztésű Rasul® kabinunk abban különbözik a szokásos gőzfürdőktől, hogy a gőzfürdőzésen kívül wellness rituálé történik benne párok, családok, vagy akár baráti társaságok részére. A wellness rituálékat oktatóink örömmel betanítják munkatársainak, és a rituálékhoz szükséges alapanyagokat is biztosítjuk Önnek.

Ez a kabin a kezelés elejétől a végéig egy előzetesen betáplált, automatikus programot hajt végre. Ez azt jelenti, hogy a trópusi eső zuhany, a gőz irányítása, a kezelés pontos időtartama, és a kabin öntisztító rendszere is állandó felügyeletünk alatt van. Ezeknek a technológiai innovációknak az eredménye, hogy a kabin teljes üzemben tud dolgozni, így megállás nélkül profitot termel.

A kényelem luxusa: a vendégek a teljes testhez illeszkedő, legömbölyített, melegített karfás fotelekben ülnek. Ezek olyan komfortosak, mintha egy kényelmes karosszékben ülnénk. A gőzkabint nem kell elhagyni ahhoz, hogy lezuhanyozzunk, mivel a kabinon belül zuhanyfejek vannak beépítve. Igény szerint kialakítjuk pároknak, családoknak, baráti társaságoknak 2-4-6, vagy több személyes kivitelben. A Rasul® kabin távol-keleti, török, modern, vagy mediterrán kialakítással is rendelhető, így a spa teljes arculatára szabható.

Multifunkcionális, mivel wellness és medical wellness kabinként egyaránt funkcionál. Használatát a natúr szaunázás híveinek is ajánljuk, megkönnyítve számukra a privát környezetet.