Rasul® Gőzfürdő élménykabin

A Rasul® egy óegyiptomi wellness rituálé, ami egy speciális kabinban zajlik. A Rasul® a gyógyiszappakolást ötvözi a gőzfürdő jótékony hatásaival. Az eredeti, hamisítatlan Rasul® kabint és eljárást a Kurland cég fejlesztette ki.

Ez a kabin a kezelés elejétől a végéig egy előzetesen betáplált, automatikus programot hajt végre. Ez azt jelenti, hogy a trópusi eső zuhany, a gőz irányítása, a kezelés pontos időtartama, és a kabin öntisztító rendszere is állandó felügyeletünk alatt van.

Ezeknek a technológiai innovációknak az eredménye, hogy a kabin teljes üzemben tud dolgozni, így megállás nélkül profitot termel.

A kényelem luxusa: a spa-ba érkező vendégek a testhez illeszkedő, legömbölyített, melegített karfás fotelekben ülnek. Ezek olyan komfortosak, mintha egy kényelmes karosszékben ülnénk.

A gőzkabint nem kell elhagyni ahhoz, hogy lezuhanyozzunk, mivel a kabinon belül zuhanyfejek vannak beépítve.

A Rasul® kabin távol-keleti, török, modern, vagy mediterrán kialakítással is rendelhető, így a spa teljes arculatára szabható. Igény szerint kialakítjuk pároknak, családoknak, baráti társaságoknak 2-4-6, vagy több személyes kivitelben.

Használatát a spa érkező natúr szaunázás híveinek is ajánljuk, privát spa részlegen elhelyezve, megkönnyítve számukra az intim, érintés mentes környezetet. Kérje személyre szabott árajánlatunkat!