Kreatív szaunák: különleges, egyedi szaunatervezés

Manapság rengeteg cég foglalkozik szauna építéssel. Miről ismerünk fel egy igazán kiváló szauna építőt? Arról, hogy precízen felméri a megrendelő és vendégköre igényeit, kreatív ötletei vannak, és kizárólag prémium alapanyagokkal dolgozik. Cégünk csakis első osztályú, gondosan válogatott víz-gőz-és hőálló alapanyagokat használ szaunáihoz. Teak-fát, gumifát, bükkfát, hársfát vagy cirbolyafenyőt. Az általunk használt alapanyagok nem vetemednek, nem korhadnak, nem foltosodnak, nem penészesednek. Nincsen kiálló szálka, amire vigyázni kell.

Cégünk a kisebb 6-8 fős szaunák, vagy akár az egészen nagy 100-150 fős szaunák kivitelezését is könnyedén teljesíti. Formákat tekintve bármilyen kérésnek eleget teszünk. Lehet henger alakú, kúp alakú, rusztikus, öt-vagy hatszög alakú. A padozat ízlésesen kerül kialakításra, kényelmesen tartja a hátat, így a szaunázás valódi élmény lesz! Ahhoz, hogy a szauna belső enteriőrjét emeljük, a szauna kályhát változatos anyagokkal tudjuk borítani.

Higgye el, megéri a befektetést, hiszen csak prémium minőségű anyagokból lehet hosszútávra szaunát építeni. Tapasztalatból tudjuk, és garantáljuk, hogy a Kurland szaunák legalább 10 évig gondmentesen fognak működni.

Legyen az finn szauna,  bioszauna, aroma szauna, fenyő szauna, zirben szauna vagy panoráma szauna, válassza a minőséget, az egyediséget, és a kreativitást! Válassza a Kurlandot!