Kraxenofen® gyógynövényes gőzfülkék

Nagyon sok vendég szeretne szaunázni, gőzfürdőzni, de egészségügyi okok miatt, esetleg korából adódóan, ezt nem teheti meg.

Erre a legjobb alternatíva a világszabadalommal védett Kraxenofen® alpesi gyógynövényes gőzfülke, ami abban különbözik más berendezésektől, hogy beleülve a testet csak lokálisan éri a gőz, a háton keresztül! Így a fej szabadon van, ezáltal nem kell a párás levegőt beszívni, nem érzi úgy a vendég, hogy meg akar fulladni. Mivel a lábak is kint vannak, ezért visszeres problémával, illetve szív-és keringési problémákkal küszködők is bátran használhatják. A rendszer kombinálható, ugyanis a vendégek háta mögött elhelyezett gyógynövényes zsákok mellé infra panel is beépíthető, így infra szaunaként is funkcionálhat. A fűtött ülőpad amin a vendégek helyet foglalnak, rendkívül kényelmes ülést biztosít. A Kraxenofen® többféle dizájnban rendelhető: lehet európai, távol-keleti, mediterrán, alpesi, vagy akár török stílusú, a wellness arculatának megfelelően teljesen személyre szabható. A Kraxenofen® gőzfülke egyszemélyestől a hatszemélyesig kérhető, fával, fóliával, csempével, vagy kézzel készített kerámiával is díszíthető. Az átlagos gőzfürdőkkel ellentétben rendkívül energia takarékos, kis helyen elfér, bárhol könnyen elhelyezhető, nem igényel nagy építőipari előkészületet. Látványelemként igazi érdekesség a vendégek számára!

Szeretné kipróbálni? Látogasson el a Bükfürdőre, ahol szakértő kollégák lesznek segítségére: https://www.bukfurdo.hu/hu/kraxenofenr-alpesi-szena-gozfulke