Kraxenofen® alpesi széna gőzfülke, széna szauna

Sokan vannak akik szívesen szaunáznának, de nehezen viselik a forró finn szaunát, vagy egészségügyi okokból nem tehetik meg. Vannak akik intim környezetben kettesben, a párjukkal szeretnek szaunázni.

Részükre a legjobb alternatíva a Kurland cég világszabadalma, a Kraxenofen® alpesi gyógynövényes gőzfülke. A Kraxenofen® a fitoszauna és a gőzfürdő tökéletes kombinációja. Óriási előnye, hogy beleülve lokálisan éri a testet a gőz, kizárólag a háton keresztül. A program teljesen automata, akkor indul el a gőz, amikor beleülünk. Mivel a fejünk szabadon van, nem kell a párás levegőt beszívni, és nem érezzük úgy, hogy nem kapunk levegőt. A gőzfülkét szív-és keringési problémákkal küszködők is bátran használhatják. Nálunk a széna nem csak dekorációs szerepet tölt be. Mivel gyógynövényekben gazdag szénát használunk, az egészséges életmód híveinek nagy örömére, a “Kraxenezés” jelentős élettani hatással bír.

A Kraxenofen® többféle dizájnban elérhető: európai, távol-keleti, mediterrán, alpesi, vagy akár török stílusban. A spa arculata szerint személyre szabható. Egyszemélyestől akár hatszemélyesig kérhető. Fával, fóliával, csempével, vagy kézzel készített kerámiával is díszíthető. A megszokott gőzfürdőkkel ellentétben rendkívül energia takarékos, kis helyen elfér, bárhol könnyen elhelyezhető, nem igényel nagy építőipari előkészületet. Látványelemként igazi érdekesség vendégei számára!

Látogasson el a Bükfürdő Thermal&Spa-ba, és győződjön meg saját szemével róla:
https://www.bukfurdo.hu/hu/kraxenofenr-alpesi-szena-gozfulke

Szeretné kipróbálni a különleges Kurland Kraxenofen® széna gőzfülkét?

Látogasson el a Bükfürdő Thermal&Spa-ba, ahol képzett szakemberek fognak tökéletes wellness élményéről gondoskodni!