Hideg-meleg vizes óriás malomkerék zuhany

Lássuk be, a hagyományos falra szerelt dézsazuhany ma már ódivatú. A wellness szolgáltatások színvonalát nem emeli, de még élményt sem nyújt. Egy igényes szálloda vagy fürdő ezt nem engedheti meg magának. Szerencsére a wellness piacot is elérte az okos megoldások kora. Autentikus óriás Malomkerék zuhanyunk egy hideg-meleg vizes, automata Kneipp váltófürdő, ami fiataloknak, idősebbeknek, és sportolóknak is kitűnő választás!

Kiváló az edzést követő levezetésként, izomgörcs-és húzódások esetén. Már egy pár perces pezsdítő vízi szeánsz alatt is erőre kapunk, bármilyen fárasztó, vagy forró nyári nap álljon mögöttünk! A zuhanyozás alatt a malomkerék lapátjai folyamatosan forognak körbe-körbe. Ismétlődően meleg, majd hideg vízzel frissítik fel a testet, így támogatva az immunrendszert. Micsoda felpezsdítő élmény!

Kültéren és beltéren egyaránt többféle stílusban tudjuk beépíteni igényei szerint. Tekintélyt parancsoló, gigantikus mérete látványosságként vonzza a hotelbe vagy a spa-ba érkező vendégei számát!