Gőzfürdő kabinok és Hamam fürdők

Az egyedi Kurland gőzkabinok prémium alapanyagokból, fűtött ülőfelületekkel készülnek hotelek és fürdők részére. A beépített ozmózis rendszernek köszönhetően megelőzhető velük a vízkövesedés. Ez leveszi válláról a gondot, hiszen rendszerünk gyakori karbantartást sem igényel.

Az alap kabinba zuhanyfejek, trópusi élmény zuhany, gyógynövény párologtató, aromabefúvató, hangulatfények, és audio-rendszer is kérhető igényeinek megfelelően. Kabinunk luxus változatában Carrarai-márvánnyal és Swarowsky-kristályokkal biztosítjuk spa-jának a meghitt hangulatot. Határ a csillagos ég!

A rendszer összetettségét és könnyű kezelhetőségét a spa üzemeltetője is értékelni fogja. A hagyományos gőzfürdőzésen túl, gőzfürdő szeánszokat és hagyományos török Hamam szappanmasszázst is tud kínálni igényes vendégeinek. Mindezt innovatívan, költséghatékonyan, gazdaságosan és környezettudatosan. Csapatunk a masszázsok beoktatásáról, és masszőrei továbbképzéséről is gondoskodik.

A Kurland gőzfürdő kabinokkal és Hamam fürdő kabinokkal csak nyerhet! Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot. Örömmel beavatják a részletekbe!

Szeretné kipróbálni a különleges Kurland Hamam kezelést?

Látogasson el a sárvári Spirit Hotel*****-be vagy az egerszalóki Mesés Shiraz Hotel****-be. Mindkét Partnerünknél képzett szakemberek fognak tökéletes wellness élményéről gondoskodni!