Brechelbath® Alpesi fenyőszauna

A saját fejlesztésű Brechelbath® a valaha született szauna-és gőzfürdő technológia legtökéletesebb frigye! A bio szauna és a gőzfürdő kombinált fúziójából hoztuk létre.

Alacsonyabb hőmérséklete miatt azoknak ajánljuk, akik nem bírják a forró finn szaunát, mégis szeretnék a szaunázás előnyeit élvezni. Gyerekek, felnőttek, idősebbek egy órát is eltölthetnek benne anélkül, hogy megterhelné szervezetüket.

A padlót borító fenyőgallyak és a szabályozott pára mennyisége emulzióba lép. Ennek köszönhetően jellegzetes fenyő illattal temperálja be a teret. Mintha egy fenyőerdőben sétálnánk. A fenyőtűből kicsapódó olaj  a teret és a talpakat egyaránt fertőtleníti. Kellemes érzés a nedves fenyőágakon taposni.

A lekerekített padok követik a test formáját. A vendégeknek kényelmes komfort-érzetet nyújt. Ez a bio szauna ki tud váltani bármilyen infraszaunát. Sőt, egyedivé tudja varázsolni a spa hangulatát. A Brechelbath® az alpesin kívül, bármilyen kialakításban kérhető. Beépített audio-rendszerrel és fénytechnikával is igényelhető.