Sabbia-med® napozó szoba

A wellness terekben kardinális kérdés, hogy milyen legyen a vendégek számára kialakított pihenő részleg. A Kurland a minőségi pihenés céljából fejlesztette ki a Sabbia Med® relaxációs, fényterápiás napozó szobát.

Ez az egység új távlatokat nyit meg a szállodák és fürdők wellness szolgáltatásában! A beépített fénytechnikai rendszernek köszönhetően napozás közben támogatja a létfontosságú D-vitamin szintézist. A padló speciális homokkal van feltöltve, melyet melegen tartunk. Ennek köszönhetően biztosítjuk a “tengerparti nyaralás” érzését. Az automata fénytechnika jóvoltából napfelkeltétől-napnyugtáig terjedő időszakot idézünk elő a vendégek számára. Amikor az időjárás kint kellemetlen és lehangoló, a helységbe belépve a meleg homoknak, és a napsütésnek hála, aktivizálja az endorfin termelést. Ezáltal boldogsághormonok szabadulnak fel. Ennek köszönhetően a vendégek hangulata javul.

A pihenés élményét plusz hangulatfényekkel, illataromákkal, és beépített audio-rendszerrel fokozzuk. Különböző dekorációs eszközökkel bármilyen stílust el tudunk Önnek hozni ebbe az atmoszférába. Lehet trópusi, mediterrán, hegyvidéki, tengerparti, vagy Balaton-parti stílus.

Egy biztos. A Sabbia Med® napozó szobába mindig mindenki visszavágyik!