Prémium wellness-és spa berendezések

A Kurland a wellness úttörőjeként már 50 éve lendületben tartja a piacot, és a hoteleknek ill. spak-nak olyan széles kínálatot, és olyan okos megoldásokat biztosít, amely messze túlmutat a hazai színvonalon. 

A jövőbe mutató trendek, az innovációk, a környezettudatos- és gazdaságos rendszerek, valamint ezek illeszkedése a fenntartható fejlődés koncepciójába, számunkra nagyon fontos. Büszkék vagyunk rá, hogy saját, világszabadalommal védett wellness berendezéseinkkel, a Brechelbath® Fenyő szaunánkkal, Kraxenofen® gőzfülkéinkkel, Rasul® gőzfürdő kabinunkkal, Snowbliss® Hóesés kabinunkkal, és Soft-pack® vízágyainkkal hosszú ideje vezető szerepet vállalunk a fürdő- és wellness szektorban világszerte.  

Mit nyújtunk Önnek?
Cégünk megtervezi spa-és wellness részlegét, javaslatokat tesz a megfelelő berendezésekre-és wellness kezelésekre, sőt, a teljes munkálatot segíti az elejétől a végéig! Mivel könnyen kezelhető, teljesen automata rendszereket biztosítunk, üzemeltetésükhöz szakképzett személyzetre nincs szüksége! Mindezeken túl, wellness kezeléseihez prémium termékeink széles választékát kínáljuk: arc-és testápoló kozmetikumokat, masszázsolajokat, testradírokat, pakolásokat, fürdőtermékeket, szauna és gőzfürdő illatokat, Hamam és Rasul termékeket. A wellness részlegen dolgozó (masszőr, kozmetikus, spa recepciós) kollégáknak továbbképzéseket, és az értékesítést támogató, motivációs tréningeket tartunk.

Wellness elképzeléseit, fejlesztéseit váltsuk valóra együtt! Forduljon hozzánk bizalommal!
A precíz német minőséget, a megbízhatóságot, és az emlékezetes wellness élményeket garantáljuk!