Prémium wellness-és spa berendezések

A Kurland a wellness úttörőjeként már 50 éve lendületben tartja a piacot, és olyan kínálatot, és olyan okos megoldásokat biztosít, melyek messze túlmutatnak a hazai wellness színvonalon. 

A tradíciók megőrzése mellett a jövőbe mutató trendek, az innovációk, a környezettudatos- és gazdaságos rendszerek, valamint ezek illeszkedése a fenntartható fejlődés koncepciójába, számunkra nagyon fontosak. Büszkék vagyunk rá, hogy saját, világszabadalommal védett wellness berendezéseinkkel, pl. a Brechelbath® Fenyő szaunánkkal, a Kraxenofen® gőzfülkénkkel, a Rasul® gőzkabinunkkal, a Snowbliss® Hóesés kabinunkkal, és Soft-pack® vízágyainkkal vezető szerepet töltünk be a fürdő- és wellness szektorban világszerte. (Ld. Partnereink)

Mit nyújtunk Önnek?
Cégünk megtervezi spa-és wellness részlegét, és javaslatokat tesz a megfelelő wellness berendezésekre és kezelésekre. A teljes munkálatot segíti az elejétől a végéig! Mivel könnyen kezelhető automata rendszereket biztosítunk, üzemeltetésükhöz szakképzett személyzetre nincs szüksége!

Mindezeken túl, wellness kezeléseihez prémium termékeink széles választékát kínáljuk: kozmetikumokat, masszázsolajokat, testradírokat, pakolásokat, fürdőtermékeket, szauna illatokat, Hamam és Rasul termékeket. Masszőr, kozmetikus, és spa recepciós kollégáinak továbbképzéseket, és az értékesítést támogató, motivációs tréningeket tartunk.

Wellness elképzeléseit, fejlesztéseit, váltsuk valóra együtt!
Forduljon hozzánk bizalommal! A precíz német minőséget és a megbízhatóságot garantáljuk!