Posted on Hozzászólás most!

Sörfürdő Bükfürdőn

Megosztás

A sör rendkívül gazdag vitaminokban, szénhidrátokban, ásványi anyagokban és nyomelemekben. A sörfürdő általában a férfiak kedvence, akik remek szórakozási lehetőséget látnak a sörös vízben való ellazulásban. Mivel rendkívül nyugtató hatású, ráadásul a bőrt és a hajat is szépíti, nem árt a hölgyeknek is fontolóra venni a komlótól illatozó kúra alkalmazását.

Nem egyszerű csapolt sör

A sörfürdő elnevezés egyébként kicsit megtévesztő: a kádakat általában nem csapolt sörrel, hanem meleg, ásványi anyagokban gazdag vízzel és a sörfőzés természetes hozzávalóival, vagyis komlóval, malátával stb. töltik fel. Nem kell attól aggódnunk, hogy „sörszagúak” leszünk. Minden alkalommal újra töltik a kádakat, így mindenki friss fürdőt vehet.

Sörfürdő Bükfürdőn
A sörfürdő szépíti a hajat és a bőrt

A stresszoldó komló

A komló gyógynövénynek minősül: többek között nyugtató, lazító, regeneráló, és fertőtlenítő hatása miatt. A reumatikus eredetű görcsöket, fájdalmakat feloldja, megakadályozza. Javul tőle a vérkeringés, kitisztulnak a pórusok, kiázik belőlünk a hét közben felgyülemlett stressz és feszültség, enyhül a másnaposság.

Fürödjön sörben Bükfürdőn!

Már Ausztriáig sem kell elmennie ahhoz, hogy sörfürdőben lazítson! Bükfürdőn az új Medical Wellness részlegen könnyen élvezheti a sörfürdő jótékony hatásait.

A Kurland féle bajor sörfürdő B1, B2, B3-vitamintartalmának köszönhetően egy igazi vitaminbomba a testnek. Nyugtató hatása miatt ezt a fürdőt kifejezetten ajánljuk stresszes életvitelt folytatóknak, menedzsereknek és alvászavarokkal küszködőknek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük