Posted on

Medical Wellness Bükfürdőn

lebeges-a-softpack-vizagyban-bukfurdon-a-medical-wellnessben

Megosztás

A Bükfürdő Thermal & Spa-ban az új, gigantikus Medical wellness 3 szinten, közel 1400 négyzetméteren fogadja vendégeit. Mivel a létesítmény kialakításánál az esztétikus környezet és a német minőség volt az elsődleges szempont, így nem véletlen, hogy Bükfürdő vezetősége cégünket választotta a wellness részleg megtervezésére, és a wellness kezelések kidolgozására.

Modern medical wellness prémium megoldásokkal

A Kurland a wellness- és spa berendezések tervezésében exkluzív, prémium minőségű megoldásokat alkalmazott.

Elégedettek vagyunk hogy segíthettünk egy olyan jövőbe mutató high-tech wellness központ létrehozásában, amely végre szakít a hagyományos „kórházi” hangulattal, az odatérő igényes vendégek nagy örömére. 

Wellness- és spa berendezések tervezése: Bükfürdő Medical Wellness recepció
A szép új wellness recepció Bükfürdőn FORRÁS: Csepregi Tibor

Központban a csontritkulás (osteoporosis) kezelése

A komplexum szolgáltatásainak fókuszában a hazánkban egymillió embert érintő csontritkulásra specializált wellness kezelések állnak. A hely különlegessége, hogy lehetőséget biztosít a helyszíni, gyors és fájdalommentes csontsűrűség mérésre, így a Bükfürdőre érkezőknek nem szükséges előzetes kórházi vizsgálatokon részt venniük.

A szakszerű kivizsgálás, a diagnosztizálás és a kezelés is egy helyen történik.  A vendégek ennek köszönhetően rengeteg időt spórolhatnak meg, miközben egyedülálló panorámás zöldövezeten belül vehetik igénybe a személyre szabott, egyedi wellness kezeléseket.

Csontritkulásra specializált wellness kezelések - Bükfürdő Medical Wellness m
A Bükfürdő Medical Wellness egyik modern kezelőhelyisége FORRÁS: Csepregi Tibor

Változatos ajánlatok a csontritkulás megelőzésére és a panaszok enyhítésére

Prevenciós jelleggel változatos csomag ajánlatokat dolgoztunk ki a csontritkulás megelőzésére, valamint a panaszok enyhítésére. Az osteoporosis program gyógyászati elemei az igen magas minőségű német és osztrák mintát tükrözik.

Ez a komplexum gyógyászat tekintetében, a kiváló magyar orvosokkal és a prémium Kurland
rendszerekkel irányt mutat, hogy milyen irányt kell a jövőben követnie a medical wellnessnek Magyarországon.

Kraxenofen® alpesi szénafülke - élménykabin
A Kraxenofen® alpesi szénafülke a Medical wellness egyik csúcspontja  FORRÁS: Csepregi Tibor

Kurland szénafülke, vízágy, masszázs a testi-lelki felfrissülésért

Hazánkban elsőként Bükfürdőn próbálhatják ki a vendégek az alpesi gyógynövényes Kraxenofen® gőzfülkét, mely már megjelenésével és hangulatával is az Alpokba repíti a látogatót. A gőzfülke egyik előnye a hagyományos szaunákkal szemben, hogy beleülve a fej és a lábak szabadon vannak, így bárki, még a magas vérnyomással és visszér problémákkal küszködők is bátran használhatják.

Másik előnye, hogy a fülkék elszeparáltan, egy privát részen vannak elhelyezve. Ezért, ha kettesben a párunkkal, vagy a szűk családdal szeretnénk elvonulni szaunázni, itt ezt is könnyen megtehetjük.

A Medical Wellness másik különlegessége a Soft-Pack® wellness vízágy, mely a súlytalanság érzetét keltve teremti meg a testi és szellemi harmóniát. A kezelés során a vendég testére a szakember felkeni a kezelő orvos által felírt alga- vagy iszappakolást. 

 A pakolás meleg „ölelésében” lebegve, a test pillanatok alatt mély relaxációs állapotba kerül. Az izmok ellazulnak és az értékes hatóanyagok tökéletesen felszívódnak.

Soft-pack® wellness ágy alga vagy iszappakolásos kezelésekhez
Bükfürdőn a vendégek a Soft-pack® wellness ágyban lebegnek FORRÁS: Csepregi Tibor

Gyógyvízzel és szakértelemmel kombinált kezelések

A vendégek a híres büki gyógyvízzel kombinált kezeléseken és masszázsokon át a kalciumban gazdag kecsketejes fürdőig és a stresszoldó bajor sörfürdőig, számtalan Kurland kezelésből, többféle csomagajánlatból, és az Osteoporosis Programból választhatnak tetszés szerint.

Bükfürdő tudta, hogy egy 21. századi medical wellnessben nem elég egy sima váróterem és az átlagos kezelő kabinok. Itt megvalósult az, amire évtizedek óta vártunk. Egy szilárd, biztos alapokon álló, modern prevenciós és gyógyászati központ, amiben igazi értékek vannak, professzionális szakértelemmel fűszerezve.

Jó érzéssel tölt el minket és hálásak vagyunk, hogy kiemelt részesei lehettünk ennek a valóban nemes célú, jövőbe mutató projektnek. Az ott dolgozó büki szakembereknek sok sikert, a Bükfürdőre látogatóknak kellemes pihenést és feltöltődést kívánunk!