Posted on

Sörfürdő Bükfürdőn

Megosztás

A sör rendkívül gazdag vitaminokban, szénhidrátokban, ásványi anyagokban és nyomelemekben. A sörfürdő általában a férfiak kedvence, akik remek szórakozási lehetőséget látnak a sörös vízben való ellazulásban. Mivel rendkívül nyugtató hatású, ráadásul a bőrt és a hajat is szépíti, nem árt a hölgyeknek is fontolóra venni a komlótól illatozó kúra alkalmazását. A sörfürdő Bükfürdőn a sör hatóanyagait felhasználva történik.

Nem egyszerű csapolt sör

A sörfürdő elnevezés kicsit megtévesztő lehet: Bükfürdőn a kádakat nem csapolt sörrel, hanem meleg, ásványi anyagokban gazdag termál vízzel és a sörfőzés természetes hozzávalóival töltik fel. A malátát és komlót tartalmazó fürdő itt nem tartalmaz alkoholt, ezért nem kell attól aggódnunk hogy „sörszagúak” leszün. A felhasznált alapanyagoknak köszönhetően viszont kellemes, “sörös illatélményben” lehet részünk. Mivel minden fürdőzőnek újra töltik a kádakat, így mindenki tiszta, friss sörfürdőt vehet.

Sörfürdő Bükfürdőn – Kurland módra

A stresszoldó komló

A komló gyógynövénynek minősül: többek között nyugtató, lazító, regeneráló, és fertőtlenítő hatása miatt. A reumatikus eredetű görcsöket, fájdalmakat feloldja, megakadályozza. Javul tőle a vérkeringés, kitisztulnak a pórusok, kiázik belőlünk a hét közben felgyülemlett stressz és feszültség, enyhül a másnaposság.

Sörfürdő Bükfürdőn

Már Ausztriáig sem kell elmennünk ahhoz, hogy sörfürdőben lazítsunk! Bükfürdőn az új Medical Wellness részlegen könnyen élvezhetjük a sörfürdő jótékony hatásait. Sőt, időpontfoglalással az alábbi linkre kattintva, már utalvány formájában is megvásárolható a sörfürdőzés: http://shop.bukfurdo.hu/HU/sörfürdő

A Kurland féle bajor sörfürdő B1, B2, B3-vitamintartalmának köszönhetően egy igazi vitaminbomba a testnek. Nyugtató hatása miatt ezt a fürdőt kifejezetten ajánljuk stresszes életvitelt folytatóknak, menedzsereknek és alvászavarokkal küszködőknek.

Friss hír! Sörfürdő kezelésünk már Tiszakécskén, a Barack Thermal Resortban is elérhető. Bővebb információkért kattintson ide vagy érdeklődjön a helyszínen.

Sörös wellness kezelésekhez változatos termékeket kínálunk

Fürdők és wellness hotelek figyelmébe ajánljuk

Ha Ön is szeretné a Sörfürdőt vagy más Sörös wellness kezelést bevezetni szolgáltatásai közé regisztráljon Szakmai webáruházunkban. Belépés után megtalálja Sörös testkezelő termékeinket. Ha segítségre van szüksége a vásárláshoz, űrlapunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Örömmel segítünk megtalálni a szállodájának, termál fürdőjének vagy gyógyfürdőjének megfelelő eljárásokat.