Posted on

Charismon® a problémás bőr ellenszere

Megosztás

Saját őssejtjeinknek köszönhetően bőrünk képes megújulni, de az évek során őssejtjeink elfáradnak. Speciális, svájci tojás őssejtet tartalmazó Charismon® krémünk új lendületet ad a bőr saját őssejtjeinek…

Charismon® a titok nyitja

A vitalizált őssejtek a válasz

Fáradt, stresszes bőr és ráncok. Szerencsére a tudománynak köszönhetően ellensúlyozhatjuk őket őssejtjeink stimulálásával. A megerősített őssejtek gyorsabban megújíthatják bőrünket, és újra frissebbé, simábbá és fiatalabbá varázsolhatják azt.

Energia az őssejtekhez

A Charismon® terápia a fáradt és a problémás bőr fiatalító és regeneráló kezelése. Eredménye a bőr őssejtjeinek regenerálódása, nagyobb vitalitás és ellenálló képesség a káros környezeti hatásokkal szemben. Stimulálja a bőr saját őssejtjeit, melyek felelősek az egészséges új sejtek kialakulásáért.

Mi az a Charismon®?

A Charismon® egy tojásból nyert természetes hatóanyag, ami az alkímia speciális módszereivel Svájcban készül.

A Charismon® segítségével megelőzhető a csúnya hegesedés pl. műtétek vagy égési sérülések után. Elhalványítja a meglévő hegeket, javítja a bőr kapilláris keringését, aminek hatására a hegszövetekben is javul a vérkeringés. A bőrben zajló gyulladásos folyamatok esetén szabályozza a sejtek immunitásának működését. 

A Kurland Charismon® arckrém kivételesen magas svájci Charismon® őssejtben, így nagyon hatékony ránctalanító és öregedés gátló hatású. Nagy mennyiségben tartalmaz Omega 3- és 6 zsírsavakat, melyek gyulladás gátlók, sebgyógyítók és nyugtatók. Serkenti az új sejtek képződését és csodálatosan simává teszi még a pattanásos, a heges és a rozaceás bőrt is.

A tojásból nyert Charismon® hatóanyag a szép és egészséges bőr titka

Az eredmények magukért beszélnek:

• vitalizált sejttermelés

• simább bőrfelület

• sugárzó arcszín

• szabályozott nedvességtartalom

• ellenálló, egészséges bőr

• észrevehetően fiatalos megjelenés

Használatát ajánljuk

  • Azoknak a 30 év felettieknek, akiknek nagyon problémás (pattanásos és/vagy heges) a bőrük.
  • 40 év feletti érzékeny és rozaceás bőrűeknek napi arcápolásra, ránctalanításra.
  • kozmetikai sminktetoválások (szemöldök, szemhéj, száj) utáni regenerálásra, mert nagyban
    meggyorsítja a természetes gyógyulási folyamatot, hegesedés nélkül.
  • Pikkelysömörre, neurodermatitiszre, gyulladt, és rosacea-ra hajlamos bőrre.

Nálunk a mennyiség helyett a minőségen van a hangsúly

Egy őssejtes terméknél az egyik legfontosabb szempont az, hogy a benne lévő őssejt a használat alatt sértetlen maradjon, és ne érintkezzen levegővel. Prémium Charismon® őssejt krémünknek a csúcstechnológiás légmentes (airless) kiszerelés biztonságos védelmet nyújt, így garantálva a minőséget és az eltarthatóságot.

A Charismon® krém szupermarketekben, bioboltokban, gyógyszertárakban és drogériákban nem kapható. Ön kizárólag itt a webáruházban tud ehhez a termékhez hozzájutni.