Posted on Hozzászólás most!

5 napos hálaadás gyakorlat a jó közérzetért

Bár 2020 távol van a tökéletes év fogalmától, ha kinyitjuk a szemünket, megláthatjuk azt a rengeteg szépséget, ami körülvesz minket most is. Érzékszerveink bekapcsolásával emlékeztetni tudjuk magunkat arra, hogy milyen hihetetlen csoda élni, létezni.

5 napos hálaadás gyakorlat a jó közérzetért részletei…
Posted on Hozzászólás most!

Teljes élet cukorbetegség mellett

A héten van a Diabétesz világnapja, melynek célkitűzése a cukorbetegség és az elhízás növekedésének megállítása. Erős Antónia vezetésével, Egy Csepp EgészségFeszt elnevezéssel november 9-15. között a MOM Parkban, illetve különböző online csatornákon izgalmas rendezvénysorozat indult, amely az egészséges életmódról szól. 

Teljes élet cukorbetegség mellett részletei…
Posted on Hozzászólás most!

13 tipp a koronavírus okozta szezonális depresszió ellen

Amikor a nappalok rövidebbek, korán sötétedik, hideg van, ráadásul még maszkot is kell hordanunk, nem csoda, hogy folyamatosan rossz a kedvünk. Most nem „csak” az őszi-téli depresszióval kell szembe néznünk, hanem a koronavírus okozta bizonytalanságokkal és megpróbáltatásokkal. 

13 tipp a koronavírus okozta szezonális depresszió ellen részletei…
Posted on Hozzászólás most!

Egészség és jólét a járvány alatt és után

Mindenki minőségibb életre vágyik, jobb körülményekkel. Sokan nem hiszik, de munka és kitartás árán az emberek többségének ez tényleg elérhető. Ha a wellness filozófiáját megértjük és gyakoroljuk, közelebb kerülünk jólétünkhöz is. A jólét kérdése a pandémia idején még fontosabb, mint valaha!

Egészség és jólét a járvány alatt és után részletei…