Posted on Hozzászólás most!

Hogyan legyünk optimisták és jókedvűek a karantén után?

Számos tudományos kutatás bizonyította, hogy a tavaszi karantén ideje alatt a félelem és a bizonytalanság érzése megnőtt az emberekben. Sajnos a folyamatos szorongás egészségünk rovására mehet, ezért nem szabad engednünk, hogy ezek az érzések eluralkodjanak rajtunk.

Hogyan legyünk optimisták és jókedvűek a karantén után? részletei…

Posted on Hozzászólás most!

Ady és Babits a medical wellnessben

A medical wellness fogalma túlmutat a pihenésen és a feltöltődésen. Egy olyan szisztematikusan felépített programot takar, amit kizárólag wellness központokban végeznek, orvosok, terapeuták és gyógymasszőrök felügyelete alatt.

Ady és Babits a medical wellnessben részletei…

Posted on Hozzászólás most!

A valódi wellness – életfilozófia, szakmaiság, “én-idő” testnek és léleknek

A wellness életünk része lett, de ha feltesszük a kérdést, hogy mi az a wellness, sokszor érdekes válaszokat kapunk. Az emberek gyakran keverik a szezont a fazonnal.

A valódi wellness – életfilozófia, szakmaiság, “én-idő” testnek és léleknek részletei…

Posted on Hozzászólás most!

Így néz ki egy modern Medical Wellness, ami Bükfürdőn végre már elérhető

A Bükfürdő Thermal&Spa-ban az új, gigantikus Medical wellness 3 szinten, közel 1400 négyzetméteren fogadja vendégeit. Mivel a létesítmény kialakításánál az esztétikus környezet és a német minőség volt az elsődleges szempont, így nem véletlen, hogy Bükfürdő vezetősége cégünket választotta a wellness részleg megtervezésére, és a wellness kezelések kidolgozására.

Így néz ki egy modern Medical Wellness, ami Bükfürdőn végre már elérhető részletei…